Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Λόντος στην Πάρο


Η Πάρος είναι ένα χαρακτηριστικό κυκλαδίτικο νησί. Μικρή, ηλιοκαμένη, σπαρμένη με άσπρα σπίτια, κατοικημένη από αγρότες και ψαράδες και περικυκλωμένη από αμμώδης παραλίες με πεντακάθαρη θάλασσα, η Πάρος βρίσκεται στο κέντρο του Αιγαίου πελάγους.

Σε απόσταση 17 χιλιομέτρων από το λιμάνι της Πάρου είναι το Πίσω Λιβάδι , ένα από τα πιο ελκυστικά μέρη της Πάρου με τις καλύτερες παραλίες του νησιού και με καλή επιλογή εστιατορίων και μπαρ.

Μερικά μόνο λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο, βρίσκεται η παραλία του Λογαρά με ωραία θάλασσα κατάλληλη για οικογένειες. Στην παραλία της Πούντας που είναι η ακριβώς επομένη θα βρείτε club για νέους.

Σχολές ιστιοπλοΐας για αρχάριους και προχωρημένους υπάρχουν στην Νέα Χρυσή Ακτή και στην Χρυσή Ακτή μερικά χιλιόμετρα από το Πίσω Λιβάδι. Τα λεωφορεία είναι τακτικά και οι δρόμοι είναι πολύ καλοί για να ενοικιάσει κάποιος αυτοκίνητο ή μηχανάκι.

Από το λιμανάκι του Πίσω Λιβαδιού ξεκινούν καραβάκια που κάνουν ημερήσιες θαλάσσιες κρουαζιέρες στα γειτονικά νησιά όπως είναι η Δήλος, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Ηρακλειά, τα Κουφονήσια και η Νάξος. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα ιστιοπλοΐας και εκδρομής με barbeque. Το γραφείο μας PERANTINOS TRAVEL θα σας εξυπηρετήσει με πληροφορίες για εκδρομές, ενοικιάσεις, δρομολόγια πλοίων και ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Καντε την κρατηση σας +